SUPRALEGALIZARE DOCUMENTE PENTRU MADAGASCAR

Biroul IATOM asigură pachetul complet de servicii de supralegalizare pentru Madagascar al documenteleor în vederea recunoaşterii lor în străinătate. Astfel, vă putem ajuta să supralegalizaţi caziere judiciare, acte de stare civila, acte de studii, acte de firmă, procuri notariale etc.

Madagascar, numele oficial fiind Republica Madagascar, este o ţară insulară aflată în Oceanul Indian, în partea estică a coastei Africii, în emisfera sudică. Insula principală, denumită de asemenea Madagascar, este a patra insulă ca mărime din lume. Madagascarul este mediul natural pentru 5% din speciile de plante şi animale, dintre care 80% sunt unice în lume.

 

Ce presupune supralegalizarea pentru Madagascar?

Pentru a utiliza actele oficiale emise de statul român în Madagascar presupune, după caz, următoarele: vizări la Camera Notarilor Publici, Ministerul Învăţământului, Registrul Comerţului şi la Ambasada sau Consulatul din România ce aparţine de Madagascar, traducerea, legalizarea notarială şi supralegalizarea pentru Madagascar a semnăturii şi ştampilei notarului public de către Camera Notarilor şi Ministerul Afacerilor Externe.

Dacă doriţi să lucraţi sau să emigraţi în Madagascar, pocedura de echivalare a diplomelor de studii superioare (diploma de licenţă, master sau doctorat) începe la Ministerul Educaţiei şi Cercetarii – Centrul Naţional pentru Recunoaşterea şi Echivalarea Diplomelor.

 

Vrei supralegalizare pentru Madagascar? Solicită acum o ofertă de preţ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *