SUPRALEGALIZARE DOCUMENTE PENTRU KUWEIT

Biroul IATOM oferă pachetul complet de servicii de supralegalizare pentru Kuweit al actelor în vederea recunoaşterii lor în străinătate. Astfel, vă putem ajuta să supralegalizaţi caziere judiciare, acte de stare civila, acte de studii, procuri notariale, acte de firmă etc.

Kuweit (pronunțat cu-véǐt, scris și Kuwait) este un stat suveran, tânăr şi redus ca dimensiuni, situat în Peninsula Arabică. În largul coastelor de nord-est se află Insula Bubiyan, cu un relief de câmpie. În schimb, partea de vest a Kuweitului seamănă cu o deltă, dominată de Munţii Ad Dibdiba cu altitudini de până la 306 metri. Se învecinează în sud cu Arabia Saudită, iar în nord cu Irak; are deschidere, în est la Golful Persic. Numele de Kuwait este un derivat al cuvântului arab ākwāt, plural kūt, care înseamnă „fortăreaţă construită lângă apă”.

 

Ce presupune supralegalizarea pentru Kuweit?

Pentru a utiliza actele oficiale emise de statul român în Kuweit presupune, după caz, următoarele: vizări la Ministerul de Externe, Registrul Comerţului, Ministerul Învăţământului şi la Ambasada sau Consulatul din România ce aparţine de Kuweit, traducerea, legalizarea notarială şi supralegalizarea pentru Kuweit a semnăturii şi ştampilei notarului public de către Camera Notarilor şi Ministerul Afacerilor Externe.

Dacă vreţi să emigraţi sau să lucraţi în Kuweit, pocedura de echivalare a actelor de studii superioare (diploma de licenţă, master sau doctorat) începe la Ministerul Educaţiei şi Cercetarii – Centrul Naţional pentru Recunoaşterea şi Echivalarea Diplomelor.

 

Vrei supralegalizare pentru Kuweit? Solicită acum o ofertă de preţ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *