Despre noi

Iatom Grup

Cu o vechime de peste 11 ani in domeniul traducerilor, cu o experienta recomandata de clientii nostri, echipa Iatom va ofera urmatoarele servicii:

– traduceri documente;

– traduceri legalizate;

– supralegalizari acte/ Apostila de la Haga;

– transcrieri audio-video;

– subtitrari;

– servicii de interpretariat

Va asiguram ca serviciile noastre sunt 100% adaptate cerintelor dumneavoastra.

Apeland la serviciile noastre de traduceri, legalizari si supralegalizari nu veti regreta.

La noi gasiti toate serviciile conexe domeniului TRADUCERI.

Asiguram servicii de supralegalizare (Apostila de la Haga) pentru urmatoarele tari

Servicii oferite de iatom Grup

Servicii de traduceri Bucuresti

Transcrieri audio-video bucuresti

Echipa Iatom vă oferă servicii profesionale de transcriere a materialelor audio sau video în şi din majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Transcrierile sunt realizate de către traducători autorizaţi, cu un bun simţ al limbilor pe care le traduc, asigurând astfel fidelitatea reproducerii materialului în text.

servicii de interpretariat

Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie cu translatori / interpreţi autorizaţi pentru situaţii ce necesită interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice domeniu. Interpretii (translatorii) nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente în fata notarului public, a ofiţerului stării civile sau a altor autorităţi ale statului în cazul în care una dintre părţi nu este cetăţean român, pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau interpretariat pentru diverse evenimente sociale.

Subtitrari

Echipa Iatom vă ofera servicii profesionale de subtitrare a materialelor video pentru majoritatea limbilor de cirulaţie internaţională. Subtitrările sunt realizate de către o echipă de traducători autorizaţi şi tehnicieni cu experienţă ce pot adapta textul pentru o cat mai uşoară vizualizare şi inţelegere a mesajului.

Traduceri autorizate

Biroul nostru de traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională. Traducerile autorizate realizate de noi se adresează atât persoanelore fizice (acte personale sau oficiale), cât şi persoanelor juridice, în diverse domenii (alimentar, economic, juridic, medical, tehnic, IT, etc.).

Traduceri legalizate

Biroul nostru de traduceri vă poate asigura şi legalizarea traducerilor autorizate efectuate doar de catre traductorii noştri recunoscuti de Ministerul Justitiei. Ca procedură, verificăm textul venit din partea traducătorului, pentru evitarea greşelilor legate de scrierea datelor, cifrelor, numelor, denumirilor etc.

supralegalizari

Apostila de la Haga (Apostille – Convention de la Haye du 5 Octobre 1961) – apostilare documente si traduceri pentru recunoastere internationala! Apostila este o ştampilă de formă pătrată (cu latura de 9 cm), la fel pentru toate statele membre ale Convenţiei de la Haga şi care se aplică direct pe actul de legalizat, fie pe o anexă a acestuia. Asigurăm la cerere serviciul de apostilare/supralegalizare a actelor în conformitate cu prevederile Convenţiei de la Haga (1961).

Apelati cu incredere la serviciile noastre de traduceri

Garantam servicii de calitate

Apeland la serviciile noastre, documentele dumneavoastra sunt traduse la un nivel inalt de calitate.

Va asteptam la unul din cele 2 sedii din Bucuresti

contact

Suntem disponibili

Ne puteti contacta la numarul de telefon: +40761.602.158 sau sa ne trimiteti un email la iatom.vitan@gmail.com

contact

Ne puteti contacta

Daca aveti intrebari despre preturi, contactati-ne