Supralegalizari acte -
Apostila de la Haga

Supralegalizare supralegalizaţi caziere judiciare, acte de stare civila, acte de studii, procuri notariale, acte de firmă sau apostila de la Haga.

Traduceri autorizate

Biroul nostru de traduceri va ofera servicii profesionale de traduceri autorizate pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională.

Traduceri legalizate

Biroul nostru de traduceri vă poate asigura şi legalizarea traducerilor autorizate efectuate doar de catre traductorii noştri recunoscuti de Ministerul Justitiei.

Transcrieri audio
- video

Echipa Iatom vă oferă servicii profesionale de transcriere a materialelor audio sau video în şi din majoritatea limbilor de circulaţie internaţională.

Servicii de
interpretariat

Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie cu translatori / interpreţi autorizaţi pentru situaţii ce necesită interpretariat simultan sau consecutiv pentru orice domeniu. Interpretii (translatorii) nostri autorizati va pot asista la semnarea unor documente în fata notarului public, a ofiţerului stării civile sau a altor autorităţi ale statului în cazul în care una dintre părţi nu este cetăţean român, pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii, delegaţii, negocieri, licitaţii, focus grupuri, interviuri pentru angajare sau interpretariat pentru diverse evenimente sociale.

Subtitrari
video

Echipa Iatom vă ofera servicii profesionale de subtitrare a materialelor video pentru majoritatea limbilor de circulaţie internaţională.

EXPERIENTA, SIGURANTA, INCREDERE, PRETURI AVANTAJOASE

Despre Iatom

Grupul Iatom vă stă la dispoziţie cu o gamă diversificată de servicii pentru toate nevoile dumneavoastră legate de limbile străine. Traduceri, apostile şi supralegalizări ale actelor de orice tip. Transcriere, traducere şi subtitrare pentru materiale multimedia. Interpretariat pentru conferinţe, delegaţii, evenimente. Cursuri de limbi străine.

Credem în integritate morală şi profesională, perseverenţă şi hărnicie. Credem în raportul preţ-calitate. Credem în respectul pentru client, şi în adaptarea la nevoile lui. Credem că suntem parte a soluţiei indiferent de situaţie.

Serviciile Iatom

Oferim servicii complete din domeniul traducerilor

Echipa noastra are o experienta de peste 11 ani in domeniul traducerilor. Oferim servicii precum: traduceri autorizate, traduceri legalizate, supralegalizari/apostilari, transcrieri audio/video, subtitrari, interpretariat..

Pentru informatii si preturi ne puteti contacta.

Consultatie gratuita

Clientii ne recomanda

Supralegalizari acte

contactati-ne

suntem online

Sunati azi incepand cu ora 9.00 pana la ora 18.00 la numarul de telefon 0728.063.618 sau dati click pe butonul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj

contactati-ne

pentru intrebari

Trimiteti mesajul iar in maxim 1 ora veti primi un raspuns